ДНК на продукта
Насладете се на третата вълна специално кафе у дома, което е възможно благодарение на формулата с 4 ключа
Нашите машини за еспресо са проектирани да използват точната доза прясно смлени зърна, да осигурят прецизен контрол на температурата, оптимално водно налягане и да създадат истинско микропяно мляко, което е от съществено значение за лате изкуството. Вие сте само на едно докосване от получаването на формулата с 4 клавиша, използвана от професионалните кафе машини.
Лесен за използване сензорен екран
Направете любимото си кафе с едно докосване на пръстите си. Можете лесно да регулирате силата на кафето, текстурата на млякото и температурата според вашия вкус. Създайте и запазете до 8 персонализирани кафета.
Отоплителна система ThermoJet®
Иновативната система за нагряване ThermoJet® постига оптимална температура на екстракция за 3 секунди. Готови сте да направите най-доброто си кафе без чакане. Използва до 32% по-малко енергия годишно в сравнение с отоплителна система Thermoblock. *Отказ от отговорност: Въз основа на вътрешно сравнително тестване към ноември 2022 г.
Автоматично смилане и дозиране с интегрирана закалена прецизна мелничка с конусовидни борчета с 30 настройки на смилане
С едно докосване, интегрираната закалена прецизна мелничка с коничен борд с контрол на дозата доставя точното количество кафе при поискване за максимален вкус.
54 мм портафилтър от неръждаема стомана осигурява пълен вкус с филтри с двойна и една стена
Пълно кафе с богати и сложни вкусове се създава с помощта на идеалната доза от 18 g прясно смлени зърна, доставени от професионален стил 54 мм портафилтър от неръждаема стомана.
Предварителна инфузия с ниско налягане, последвана от екстракция при 9 бара
Пищното, кремообразно и карамелено еспресо започва с предварителни вливания при ниско налягане, последвано от процес на екстракция с високо налягане (9 бара), доставян чрез нашата италианска помпа от 15 бара.
Автоматично и ръчно мляко с мощна пара от 130°C за лесна копринена микропяна
Насладете се автоматично на копринено, кадифено микропяно мляко с регулируеми температури на млякото между 45°C до 75°C и 8 нива на текстура. Или на ръчно текстуриране като бариста.