Меню
Профил
Език

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

SENCOR

Sencor Let's Live

Радвайте се пълноценно на живота. SENCOR е за хора със стил, които желаят да живеят живота си пълноценно. За вашето забавление SENCOR предлага всичко – от телевизори и таблети до мобилни телефони и аудио и MP3 плеъри. SENCOR ви разкрива нов свят от кулинарни изкушения благодарение на уредите за обработване на храна и ръчни миксери.

https://www.sencor.bg

809
продукти

FIELDMANN

FIELDMANN - марка инструменти и градинска мебел за дома и градината

 

FIELDMANN предлага интересна гама от лесни за използване машини със свеж дизайн. Характерната цветова комбинация на тази марка добавя игривост и свежест. С такива инструменти е удоволствие да се грижим за градината.

 

Продуктите на FIELDMANN са проектирани и конструирани да отговорят на нуждите на претенциозния потребител.

 

FIELDMANN улеснява работата и спестява време, ергономичен, безопасен, лесен за използване, предлага най-новите тенденции и осигурява максимален комфорт в градината, дома и работилницата.

 

Стремежът на целия екип на FIELDMANN е да предлага на клиентите продукти на разумни цени, висококачествени продукти, които отговарят на съвременните тенденции и максимално спазват всички параметри за безопасност и ергономичност.

Свали каталог

146
продукти

LAMART

Piere Lamart


Франция е известна със своите кулинарни изкушения и има безброй кръчми, създали кулинарен елит и забележителен брой звезди на Мишлен. 

 

В средата на един от известните райони на Бретан, на плодородния бряг на Атлантическия океан, ще намерите малък семеен ресторант, в който готвачът Пиер Ламарт е работил през живота си. Добросърдечен, усмихнат французин, с присъщата си на райета престилка беше сърцето и душата на малък семеен ресторант.

 

Цялата му тайна беше гостоприемството, отношението към клиентите и радостта, която се превеждаше във всичко, което правеше.

 

Гамата Lamart by Piere Lamart е вдъхновена от опита и игривия подход при готвенето на този уникален готвач.

Каталог Lamart

313
продукти
12
продукти

BUDDY TOYS

Благодарение на своето качество, издръжливост и безопасност, играчките BUDDY TOYS придобиха своето място на европейския пазар за кратко време.

Името на марката произлиза от английските думи "buddy" - "брато" и от "toys" - "играчки".

Ние произвеждаме играчки с акцент върху качеството, издръжливостта и разнообразието.

Всички продукти отговарят на европейските стандарти и указания за безопасност.

Нашите играчки са не само за деца, но и за възрастни.

35
продукти

SAGE

Добре дошли в света на SAGE - марката, която променя начина, по който приготвяте храна и напитки у дома! Ние в SAGE вярваме, че качеството на храната и напитките е от съществено значение за вашето благополучие и удовлетворение.

Продуктите на марката SAGE, сред които висококачествени кафемашини, еспресо машини, електрически фурни, кухненски роботи, контактни грилове и други малки домашни електроуреди, са разработени с изключително високо качество и с мисълта за вашето удобство. С продуктите SAGE можете да се насладите на перфектно приготвени напитки и ястия у дома, без нуждата да посещавате ресторанти или кафенета.

магазин за домакински електроуреди SAGE

Ние използваме само най-висококачествените материали и технологии, за да ви предоставим продукти, които са устойчиви, ефективни и лесни за употреба. Изберете SAGE и преживейте удоволствието у дома от приготвени храни и напитки на професионално ниво!

https://www.sage-bg.com

83
продукти

BAYBY

Раждането на вашето детенце променя коренно живота на вашето семейството. Всичко е различно, всичко е ново, всичко се върти около една точка. Това е ситуация, при която родителите нямат време или желание да рискуват каквото и да било. Те имат нужда от някой, на когото да разчитат със същата увереност, на която разчита новият член на семейството. Те се нуждаят от перфектно подготвен експерт, който знае от какво се нуждае едно дете - някой, който е толкова важен, колкото безопасността на детето им. BAYBY е такъв експерт.

 

Нашето кредо е най-високо качество, пълна безопасност и квалифицирани тестове на всички продукти, извършвани от TUV и Националния институт за обществено здраве. Нашата философия е да станем спокоен семеен помощник. Бъдете под ръка по всяко време и имайте всичко необходимо за грижата на детето - не само след като дойде на света, но за изключително важен период от първоначалното му развитие. BAYBY просто расте с вашето бебе. И какви са нашите амбиции? Да спечелим вашето доверие и да станем любима част от живота на вашето дете и този на вас, мили родители.

 

За да постигнем това, ние искаме да бъдем - и ние сме - в много отношения уникални. Нашите продукти са не само абсолютно безопасни и здравословни (не съдържат Бисфенол А или други вредни вещества), но и са красиви.

 

Дизайнът на BAYBY е оригинален, приятелски настроен, позитивен, весел и удобен за деца. Продуктите на BAYBY са с абсолютно интуитивно управление и са много удобни за родителите. Ще се насладите на нашите продукти - те са различни, оригинални и в много случаи многофункционални.

 

Загряващите бебешки бутилки BAYBY могат също така да стерилизират или да готвят бебешка храна. Стерилизаторите премахват бактериите, но и изсушават.

 

Помпите за кърма BAYBY са двуфазови, високопроизводителни и лесни за използване.

 

И ние сме уникални в нещо - ние вършим работата си с любов, точно както се грижите за детето си с любов.

 

Свали каталог

5
продукти

STELL

Споменаването на времето, когато телевизорът е стоял в едно положение на масата, а зрителят е трябвало да намери подходящо място, за да го гледа, звучи като приказка от праисторически времена. От друга страна, днешната технология се адаптира перфектно към своите потребители. Това се доказва от широката продуктова гама на Stell, която от 2005 г. насам включва не само фиксирани, разтегателни и регулируеми стойки за телевизори и аудио-видео системи, но и различни видове модерни масички и рафтове.

 

В допълнение към най-високото качество и максималната гъвкавост, сред основните предимства на продуктите на Stell е и лесната употреба, която гарантира лесно управление и приятно използване. Особено любителите на дизайна ще оценят атрактивния външен вид, характерен за всички продукти на Stell.

 

Има много видове скоби, от които можете да избирате за най-различни типове и размери телевизори и AV устройства. От широка гама може да избира собственикът на 100-инчов екран, който ще получи разтегателна и регулируема стойка Stell с товароносимост до 70 кг, или жената, която е свикнала да гледа малък 13-инчов телевизор, докато готви, която ще бъде добре обслужена от обикновена фиксирана стойка Stell, вградена в кухненския плот.


Гамата на Stell включва и комбинации от скоби с масички за телевизор или самостоятелни универсални масички за всеки интериор, от метал/стъкло или дърво/стъкло.

 

Популярни са и скобите за масички за телевизори или монитори, които улесняват работата с компютъра.
Скорошна тенденция, която намери своето място не само в обществените пространства, но и в модерния интериорен дизайн, е използването на регулируеми стойки за таван за устройства с диагонал до 70" и товароносимост до 80 кг, както и стойки за проектори, монтирани на таван - фиксирани или разтегателни.

 

Марката Stell има предвид и почитателите на добрата музика. Тя предлага практични универсални рафтове за DVD и SET-TOP BOX устройства, както и стенни, регулируеми държачи за високоговорители, които допринасят за доброто слушане на музика и слово.

 

Продуктите на Stell са добре познати и на собствениците на сателити - висококачествените, но много икономични държачи за антени имат широк спектър от приложения - могат да се монтират на стена, на балкон или на мачта.

41
продукти
4
продукти

CATLER

CATLER съчетава съвременните технологии с традиционните практики за приготвяне на храна. Благодарение на технологията можем да постигнем перфектен кулинарен резултат по удобен и бърз начин, без да компрометираме търсенето на вкус, цвят, мирис, просто качеството на готовото ястие.

Уредите CATLER се отличават с елегантен дизайн в прости форми и селекция от ексклузивни материали.

CATLER е създаден специално за съвременни кухни, където все повече се прилагат новите тенденции и технологии - тези уреди работят почти сами, като програмират, общуват с вас чрез интелигентни дисплеи и са лесни за работа. При разработването на всички продукти се набляга на безопасността, здравословното и бързо приготвяне на храна и не на последно място върху лесната поддръжка. Перфектната обработка на всеки детайл, висококачествените материали, стилен дизайн и използването на най-съвременните технологии правят уредите CATLER идеални за честа и дългосрочна употреба дори в най-взискателните домове.

 

Добре дошли в света на уредите CATLER, уреди без компромиси!

47
продукти
2
продукти
1
продукти