Меню
Профил
Език

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

SENCOR

Sencor Let's Live

Радвайте се пълноценно на живота. SENCOR е за хора със стил, които желаят да живеят живота си пълноценно. За вашето забавление SENCOR предлага всичко – от телевизори и таблети до мобилни телефони и аудио и MP3 плеъри. SENCOR ви разкрива нов свят от кулинарни изкушения благодарение на уредите за обработване на храна и ръчни миксери.

http://www.sencor.bg

972
продукти

FIELDMANN

FIELDMANN - марка инструменти и градинска мебел за дома и градината

 

FIELDMANN предлага интересна гама от лесни за използване машини със свеж дизайн. Характерната цветова комбинация на тази марка добавя игривост и свежест. С такива инструменти е удоволствие да се грижим за градината.

 

Продуктите на FIELDMANN са проектирани и конструирани да отговорят на нуждите на претенциозния потребител.

 

FIELDMANN улеснява работата и спестява време, ергономичен, безопасен, лесен за използване, предлага най-новите тенденции и осигурява максимален комфорт в градината, дома и работилницата.

 

Стремежът на целия екип на FIELDMANN е да предлага на клиентите продукти на разумни цени, висококачествени продукти, които отговарят на съвременните тенденции и максимално спазват всички параметри за безопасност и ергономичност.

Свали каталог

277
продукти

LAMART

Piere Lamart


Франция е известна със своите кулинарни изкушения и има безброй кръчми, създали кулинарен елит и забележителен брой звезди на Мишлен. 

 

В средата на един от известните райони на Бретан, на плодородния бряг на Атлантическия океан, ще намерите малък семеен ресторант, в който готвачът Пиер Ламарт е работил през живота си. Добросърдечен, усмихнат французин, с присъщата си на райета престилка беше сърцето и душата на малък семеен ресторант.

 

Цялата му тайна беше гостоприемството, отношението към клиентите и радостта, която се превеждаше във всичко, което правеше.

 

Гамата Lamart by Piere Lamart е вдъхновена от опита и игривия подход при готвенето на този уникален готвач.

Каталог Lamart

329
продукти
13
продукти

BUDDY TOYS

Благодарение на своето качество, издръжливост и безопасност, играчките BUDDY TOYS придобиха своето място на европейския пазар за кратко време.

Името на марката произлиза от английските думи "buddy" - "брато" и от "toys" - "играчки".

Ние произвеждаме играчки с акцент върху качеството, издръжливостта и разнообразието.

Всички продукти отговарят на европейските стандарти и указания за безопасност.

Нашите играчки са не само за деца, но и за възрастни.

83
продукти

SAGE

Електроуреди за професионалисти.

Пълната гама продукти SAGE.

69
продукти

BAYBY

Раждането на вашето детенце променя коренно живота на вашето семейството. Всичко е различно, всичко е ново, всичко се върти около една точка. Това е ситуация, при която родителите нямат време или желание да рискуват каквото и да било. Те имат нужда от някой, на когото да разчитат със същата увереност, на която разчита новият член на семейството. Те се нуждаят от перфектно подготвен експерт, който знае от какво се нуждае едно дете - някой, който е толкова важен, колкото безопасността на детето им. BAYBY е такъв експерт.

 

Нашето кредо е най-високо качество, пълна безопасност и квалифицирани тестове на всички продукти, извършвани от TUV и Националния институт за обществено здраве. Нашата философия е да станем спокоен семеен помощник. Бъдете под ръка по всяко време и имайте всичко необходимо за грижата на детето - не само след като дойде на света, но за изключително важен период от първоначалното му развитие. BAYBY просто расте с вашето бебе. И какви са нашите амбиции? Да спечелим вашето доверие и да станем любима част от живота на вашето дете и този на вас, мили родители.

 

За да постигнем това, ние искаме да бъдем - и ние сме - в много отношения уникални. Нашите продукти са не само абсолютно безопасни и здравословни (не съдържат Бисфенол А или други вредни вещества), но и са красиви.

 

Дизайнът на BAYBY е оригинален, приятелски настроен, позитивен, весел и удобен за деца. Продуктите на BAYBY са с абсолютно интуитивно управление и са много удобни за родителите. Ще се насладите на нашите продукти - те са различни, оригинални и в много случаи многофункционални.

 

Загряващите бебешки бутилки BAYBY могат също така да стерилизират или да готвят бебешка храна. Стерилизаторите премахват бактериите, но и изсушават.

 

Помпите за кърма BAYBY са двуфазови, високопроизводителни и лесни за използване.

 

И ние сме уникални в нещо - ние вършим работата си с любов, точно както се грижите за детето си с любов.

 

Свали каталог

55
продукти
83
продукти
67
продукти

CATLER

CATLER съчетава съвременните технологии с традиционните практики за приготвяне на храна. Благодарение на технологията можем да постигнем перфектен кулинарен резултат по удобен и бърз начин, без да компрометираме търсенето на вкус, цвят, мирис, просто качеството на готовото ястие.

Уредите CATLER се отличават с елегантен дизайн в прости форми и селекция от ексклузивни материали.

CATLER е създаден специално за съвременни кухни, където все повече се прилагат новите тенденции и технологии - тези уреди работят почти сами, като програмират, общуват с вас чрез интелигентни дисплеи и са лесни за работа. При разработването на всички продукти се набляга на безопасността, здравословното и бързо приготвяне на храна и не на последно място върху лесната поддръжка. Перфектната обработка на всеки детайл, висококачествените материали, стилен дизайн и използването на най-съвременните технологии правят уредите CATLER идеални за честа и дългосрочна употреба дори в най-взискателните домове.

 

Добре дошли в света на уредите CATLER, уреди без компромиси!

43
продукти
2
продукти
1
продукти

Нови продукти