Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Цена

10лв. - 750лв.
Начало Марки

STELL

Филтри
STELL

STELL

Споменаването на времето, когато телевизорът е стоял в едно положение на масата, а зрителят е трябвало да намери подходящо място, за да го гледа, звучи като приказка от праисторически времена. От друга страна, днешната технология се адаптира перфектно към своите потребители. Това се доказва от широката продуктова гама на Stell, която от 2005 г. насам включва не само фиксирани, разтегателни и регулируеми стойки за телевизори и аудио-видео системи, но и различни видове модерни масички и рафтове.

 

В допълнение към най-високото качество и максималната гъвкавост, сред основните предимства на продуктите на Stell е и лесната употреба, която гарантира лесно управление и приятно използване. Особено любителите на дизайна ще оценят атрактивния външен вид, характерен за всички продукти на Stell.

 

Има много видове скоби, от които можете да избирате за най-различни типове и размери телевизори и AV устройства. От широка гама може да избира собственикът на 100-инчов екран, който ще получи разтегателна и регулируема стойка Stell с товароносимост до 70 кг, или жената, която е свикнала да гледа малък 13-инчов телевизор, докато готви, която ще бъде добре обслужена от обикновена фиксирана стойка Stell, вградена в кухненския плот.


Гамата на Stell включва и комбинации от скоби с масички за телевизор или самостоятелни универсални масички за всеки интериор, от метал/стъкло или дърво/стъкло.

 

Популярни са и скобите за масички за телевизори или монитори, които улесняват работата с компютъра.
Скорошна тенденция, която намери своето място не само в обществените пространства, но и в модерния интериорен дизайн, е използването на регулируеми стойки за таван за устройства с диагонал до 70" и товароносимост до 80 кг, както и стойки за проектори, монтирани на таван - фиксирани или разтегателни.

 

Марката Stell има предвид и почитателите на добрата музика. Тя предлага практични универсални рафтове за DVD и SET-TOP BOX устройства, както и стенни, регулируеми държачи за високоговорители, които допринасят за доброто слушане на музика и слово.

 

Продуктите на Stell са добре познати и на собствениците на сателити - висококачествените, но много икономични държачи за антени имат широк спектър от приложения - могат да се монтират на стена, на балкон или на мачта.

41

продукти

Продукти

Страница 1 от 5
«1 2 3 4 5»