Меню
Профил
Език

Категории

Намери продукти по

Цена

34лв. - 160лв.
Начало Марки

BAYBY

Филтри
BAYBY

BAYBY

Раждането на вашето детенце променя коренно живота на вашето семейството. Всичко е различно, всичко е ново, всичко се върти около една точка. Това е ситуация, при която родителите нямат време или желание да рискуват каквото и да било. Те имат нужда от някой, на когото да разчитат със същата увереност, на която разчита новият член на семейството. Те се нуждаят от перфектно подготвен експерт, който знае от какво се нуждае едно дете - някой, който е толкова важен, колкото безопасността на детето им. BAYBY е такъв експерт.

 

Нашето кредо е най-високо качество, пълна безопасност и квалифицирани тестове на всички продукти, извършвани от TUV и Националния институт за обществено здраве. Нашата философия е да станем спокоен семеен помощник. Бъдете под ръка по всяко време и имайте всичко необходимо за грижата на детето - не само след като дойде на света, но за изключително важен период от първоначалното му развитие. BAYBY просто расте с вашето бебе. И какви са нашите амбиции? Да спечелим вашето доверие и да станем любима част от живота на вашето дете и този на вас, мили родители.

 

За да постигнем това, ние искаме да бъдем - и ние сме - в много отношения уникални. Нашите продукти са не само абсолютно безопасни и здравословни (не съдържат Бисфенол А или други вредни вещества), но и са красиви.

 

Дизайнът на BAYBY е оригинален, приятелски настроен, позитивен, весел и удобен за деца. Продуктите на BAYBY са с абсолютно интуитивно управление и са много удобни за родителите. Ще се насладите на нашите продукти - те са различни, оригинални и в много случаи многофункционални.

 

Загряващите бебешки бутилки BAYBY могат също така да стерилизират или да готвят бебешка храна. Стерилизаторите премахват бактериите, но и изсушават.

 

Помпите за кърма BAYBY са двуфазови, високопроизводителни и лесни за използване.

 

И ние сме уникални в нещо - ние вършим работата си с любов, точно както се грижите за детето си с любов.

 

Свали каталог

5

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»